Over mij

Ik ben vanaf mei 2011 werkzaam als eigenaar van Via de Voeten voetreflextherapie. Hieronder volgt een opsomming van diploma's en certificaten die ik sinds die tijd gehaald heb.

- 2018 3-jarige HBO opleiding matrixkleurentherapie
- 2018 cursus gezichtreflextherapie traumaverwerking
- 2016 1-jarige HBO opleiding MBK
- 2014 Sujok handtherapie
- 2014 1-jarige opleiding gezichtsreflextherapie
- 2013 3-jarige HBO opleiding voetreflexplus therapie
- 2010 HBO opleiding MBK

Tijdens de voetreflexopleiding heb ik in oktober 2012 een stage van 16 dagen gevolgd in een universiteitskliniek in Bejing om een nieuwe massagevorm erbij te leren genaamd Tui Na. We zijn in 4 verschillende ziekenhuizen gaan kijken hoe zij daar masseren. Het was een bijzonder leerzame stage.

In 2017 aangesloten bij beroepsvereniging VBAG. Kijk voor verzekeraars bij hen op de website www.vbag.nl. Als u aanvullend verzekerd bent, worden de behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit is afhankelijk van hoe u verzekerd bent.
Aangesloten zijn bij een beroepsvereniging houdt voor mij in dat ik iedere 2 jaar een EHBO herhaling doe met AED en reanimatie. Ook vakinhoudelijk en MBK bij en nascholing zijn jaarlijks verplicht.

Wat betreft de privacy wetgeving: iedereen die bij mij in de praktijk geholpen wil worden, dient er rekening mee te houden dat ik gegevens opsla en bewaar achter slot en grendel. Ook een behandelovereenkomst tekenen is een onderdeel van de intake.