Gezichtsreflexologie

Gezichtsreflexologie is geen schoonheidsbehandeling! Door massage in het gezicht kunnen klachten elders in het lichaam verminderen of zelfs weggaan omdat de prikkels die gegeven worden op het gezicht en hoofdhuid sneller bij de hersenen komen dan welke andere massage ook.

Bij het aftasten kom je zogenaamde blokkades tegen die een bepaalde gradatie hebben, van pas ontstaan tot al jaren. De blokkade die er het langste is wordt aangepakt in de verdere behandeling, waardoor andere die ontstaan zijn als gevolg van de eerste blokkade meestal ook weggaan.

De klachten kunnen variëren van pijn in de hamstrings tot vermoeidheidsklachten, hoofdpijn, enz. Ook klachten die na een CVA zijn ontstaan, zoals omlaag trekken van de mondhoek kunnen behandeld worden. Ook drukke kinderen worden rustiger na een aantal behandelingen.

Mocht u niet graag aangeraakt worden aan uw voeten dan is dit een prima vervanging om de klacht aan te pakken.

Deze therapie is door een Deense verpleegkundige gemaakt die nu de hele wereld afreist om zo veel mogelijk mensen kennis te laten maken met deze massage. Haar naam is Lone Sorensen.

Een behandeling kost € 40,00.