Evenementen

Op deze pagina vul ik de evenementen in die ik ga doen, maar ook die ik heb gedaan. Mocht u een dag of dagdeel willen verzorgen voor uw personeel, of dagje uit, dan kunt u mij bellen of mailen, en dan kunnen we een en ander afspreken.

Met de vierdaagse in juli 2019 ben ik te vinden op de blarenpost in Wijchen. Na 5 jaar gemasseerd te hebben een nieuwe uitdaging.

Vanaf 11-3-2017 is mijn praktijk alleen nog maar in Reek gevestigd.  

Sinds Juni 2016 werk ik 1 middag in de week bij een Chinees Medisch Centrum CHUTHS genaamd. Hier zitten een acupuncturist, voetreflextherapeut en tuinamasseur bij elkaar. Ook kunnen er hier Chinese kruidendruppels gekocht worden tegen allerlei kwalen. Gestopt 1-2-2017.

Open dag praktijk Via de Voeten in Reek
Op 9 juli 2016 is er een open middag van 13.00 tot en met 16.00 voor de mensen uit Reek en omstreken om kennis te maken met de praktijk. Sinds Januari 2016 is er in Reek ook een praktijk van Via de Voeten.

sinds mei 2015
In Sambeek zit het Activiteitencentrum. Daar kunnen mensen naar toe die beperkingen hebben gekregen door ziektes enz. Hier kunnen ze dagbesteding doen met gelijkgestemden. Ik ga er 2x per maand een middag als vrijwilliger masseren. Ik masseer diegene die er zin in, en behoefte aan hebben, of gewoon omdat ze het lekker vinden. Gestopt 1-1-2017

18 april 2015
Masseren in het Maasziekenhuis op de oncologische dagbehandel afdeling. Het is de derde keer dat ik dat mag doen. Er komen allerlei vrijwiligers die een diversiteit aan workshops geven of zoals de voetreflextherapeuten massages geven.  

27 september 2014
Open dag gehad in het Zorgcentrum Boxmeer. Iedereen opende de deuren voor de mensen die wilden komen kijken. Was erg leuk. Ik kreeg er weer volop energie van. Leuke mensen ontmoet, veel afspraken gemaakt.

21 juni 2014
Op deze dag heb ik meisjes met het RETT syndroom een voetreflex massage mogen geven op een landelijke RETT familiedag. Het was heel bijzonder. We waren met 8 voetreflextherapeuten. We hebben het als een voorrecht beschouwd om hierbij aanwezig te mogen zijn, en zonder uitzondering willen we er de volgende keer weer bij zijn, en dan met nog meer mensen om te masseren. Wat mooi om te doen. Ik heb diepe bewondering voor de ouders en broertjes en zusjes van deze RETT meisjes. Allemaal positieve mensen.

8 en 9 juni 2013
Gemasseerd tijdens de Samenloop voor hoop van het Kankerfonds in Gennep.

16 en 17 februari 2013
Masseren op de huishoudbeurs. Is altijd weer een feest om te doen.

1 februari 2013
Verhuizing van de praktijk van 't Zand naar Valendries 1 in Boxmeer.

10 November 2012
Op 10 november is het de dag van de mantelzorgers. Ik ga dan een paar uur masseren in Gennep.

2 November 2012
Op 2 november organiseert de afdeling Oncologie van het Maasziekenhuis weer een wellness dag voor haar patiënten en verzorgers. Samen met 4 andere voetreflexmasseurs ben ik weer van de partij om deze mensen een heerlijke massage te geven.

Oktober 2012
Stage van 16 dagen naar China. Naar de stad Bejing voor een nieuwe massagetechniek, Tuina genaamd. We krijgen de massage van artsen die in de universiteitskliniek werken.

1 mei 2012
1-jarig bestaan van Via de Voeten. Wat gaat de tijd snel. Ik wil al mijn klanten bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen.

Februari 2012
Masseren op de huishoudbeurs. In februari is de huishoudbeurs weer. Ik zal met ongeveer 20 andere maseurs die week masseren in een aparte ruimte. Ikzelf zit er op maandag en dinsdag 20 en 21 februari overdag, en 23 februari in de avonduren. Misschien zie ik u daar. Ga voor verdere informatie naar de website van de huishoudbeurs.

 8 en 9 september 2011
In schoenenzaak Toff shoes and bags in Boxmeer gemasseerd tijdens een mode event van hun keten waar 2 kledingzaken ook aan mee deden.

2 juli 2011
Gemasseerd in De Schittering in Haps. Met 2 collega's hebben we diverse dementerenden gemasseerd. Goede reacties ontvangen. Men had het erover om het vaker te gaan doen.

22 juni 2011
In het nieuwe Maasziekenhuis in Boxmeer op de afdeling Oncologie tijdens een Wellness middag en avond samen met 2 collega's ongeveer 40 mensen gemasseerd. Ontzettend goed georganiseerd door de dames van de poli Oncologie. Het gaf veel voldoening om zowel de mensen met kanker, als hun verzorgers te masseren, ze zaten zij aan zij en waren allemaal vrolijk en maakten grapjes en kwinkslagen.